Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Hampir Setahun Berlalu...

Tak sangka yea,,, pejam celik pejam celik dah hampir setahun umi berkahwin dengan suami... Tak sempat sambut anniversery yang pertama dah dapat baby... Alhamdulillah.. Umi bersyukur kepada Allah Taala kerana memanjangkan jodoh umi dengan suami... Walaupun pelbagai rintangan dan cubaan yang datang alhamdulillah umi dan suami dapat menempuh dengan sabar... Di sini umi selitkan gambar masa bertunang dan masa hr kenduri...
Umi sah menjadi isteri kepada Muhammad Hasry Hamat pada 22 January 2009, dan kenduri dibuat selang 2 hari selepas umi akad nikah... Ini gambar masa hari kenduri di rumah umi di Perak.




  • Inilah gambar pelamin umi yang di buat oleh pakcik umi sendiri...

  • Ini gambar first waktu pagi... Sorry gambar ni umi tak nk senyum langsung walaupun jurugambar suruh senyum... Kerana pagi kenduri telah terjadi pergaduhan antara umi dengan kakak... Kalo ikutkan hati mmg umi taknk langsung berganbar masa nie tapi memikirkan ibu umi,,, umi kuatkan juga semangat umi....






  • Ini gambar yang kedua... senyuman dah mula terukir walaupun mata masih nampak bengkak... nangis punya pasal....


  • Ini gambar paling suka... ala hindi plak... hehehe... kalo nk tau gambar nie diambil di belakang rumah umi je... bawah pokok buluh... nasib baik tak gatal kerana miang buluh









  • Ini gambar dengan pakaian Puteri Perak...






  • Ni gambar masa tunggu pihak lelaki sampai... masa nie tudung pun tak pakai lagi..










  • Inilah gambar umi dengan suami di atas pelamin...

4 ulasan:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery berkata...

hepi enivesale Umiiii....Muge kekal bahgaie ke akhir hayat!!!Aminnnn
Pakcik Umi..wat Wedding Biz ek???

LYaFRINA berkata...

happy anniversary y ke 1 thn.... alahai ummi...knp gaduh2 ni??? smpai mnangis plak tu... pttla nmpak begkak mata tu... Tp xpe jd kn la smua tu, k'nangan y' terindahhhhhh.... cam lagu plak...

LYaFRINA berkata...

UMMI.. JOM AH JOIN CONTEST LYA.... KLIK JER PD LINK NI :

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/contest-im-yours.html

IeYzA berkata...

salam kenal...wahh!!...cantik tol pelamin ummi...sure meriah kan...saya follow awak k...nnt jgn lupa ziarah n follow saya plak...thanx