Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Contest -"Im Yours"

Contest -"Im Yours"


Assalammualaikum to all blogger... Kawan umi ada menganjurkan 1 contest sempena ulang tahun perkahwinannye yang ketiga & ulang tahun keliharan suami nye... Jadi sesiapa yang berminat bolehla baca syarat di bawah;
---


---


---


---
& add my link at your sidebar..


2.Haruslah Add Banner diats di sidebar & di Link-kn dgn


3.Buatkan satu entry bertajuk " Im Yours"
4.Just upload

a) Pic anda+suami (gmbar y paling romantik bg anda),

b) pic di hari p'kahwinan anda(pic y unik)

c)Pic suami anda (Pic b'sahaja, melucukan.dll)

(UP TO U nak pilih kategori a @ b @ c...@ ksemua ktegori.. )
5. Last, ceritakan serba sedikit perihal anda & suami anda/suami anda.. X perlu pnjang2... Just simple2 jer.

(cth: pgorbanan suami y xdpt anda lupakan, peristiwa romantik y xdpt dlupakn, k'istimewaan , kali ptama dilamar/mluahkan cinta dll)
~~ape2 sjer y tlintas dhati anda~~
6. Dah siap...just tgalkan link n3 anda di ruangan komen..

7. Tarikh pyertaan diterima 18.10.2009 - 26.11.2009 (4.45ptg)


-HADIAH MISTERI MENANTI ANDA-
( Hadiahnya dah di dalam fikiran...dirancang... Tp SURPRISEeeeeee)
- JURI YANG DIPILIH BUKAN DI KALANGAN BLOGGER, X TLIBAT DGN DUNIA BLOGGER...BARU ADIL KAN...-
Picture yang umi pertandingkan untuk contest nie ialah...
--




---




---

Contest " Im Yours"

Ini gambar untuk kategori (a)





*** Gambar ni diambil di majlis perkahwinan umi... gambar ni masa di dalam bilik...
(kira romantik kerana suami mendukung umi)


Bagi kategori (b) umi pertaruhkan gambar yang ini;






*** Ini gambar ditangkap masa hr perkahwinan umi...  Kira unik kerana pakai baju tradisi rakyat perak..


1 ulasan:

LYaFRINA berkata...

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/12/finalist-im-yours-kategori-b-c.html