Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Jawapan...

Sorry semua... Petang semalam umi lupa nak update blog umi... dan lupa nak bg tahu apa jantina baby umi...
Dalam pukul 2.30petang waktu malaysia umi pi klinik,,, dengan perasaan happy... doktor siap cakap jantina baby dah boleh nampak...
Bila tiba waktu scan baby tutup rapat pulak kaki dia... erm sedih... tak dapat jugak tahu jantina baby,,, tapi doktor kata macam baby boy kerana ada nampak benda terkepit...
Hancur harapan suami dan mak umi kalo betul lelaki... tapi apa-apa pun umi harap dia sihat dan dalam keadaan baik sama ada masa dalam kandungan atau baby lahir bulan 12 nie...
Satu lagi... Umi tak dapat nak uploadkan gambar ultrasound baby coz doktor lupa nk printla...
Nanti umi citer balik bila dah dapat tahu jantina baby... atau dibiarkan rahsia...

Tiada ulasan: