Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Karikatur...

Produk yang baik harusla dikongsikan dengan anda

Umi kini adalah pengedar sah produk shaklee. Dah bertahun guna baru tergerak hati nak.jadi ahli kan.

Umi guna mula-mula adalah produk set berpantang shaklee. Masa tu dalam berpantangkan kembar. Umi start makan masa hari ketiga berpantang. Badan cergas, luka cepat sembuh, badan xmudah letih dan susu badan yang banyak...

Bila dapat twin umi cuba ambik mealshake sebab wiwin umi ad asma dan susah nak.makan. alhamdulillah sejak start bagi mealshake anak umi bertambah chubby, selera makan menjadi, dan yang penting jarang dah sakit. Tahun ni baru sekali warded hospital dari 2tahun yang kerap sakit.

Baru ni si kakak demam xnk kebah. Umi bagi makan nutirferon shaklee sebagai suppliment untuk dia. Alhamdulillah panas semakin hilang. Walaupun demam makan tetap selera.

So kepada yang nak dapatkan suppliment shaklee bolehla hubungi umi terus di 0104263496. Whatsapp pun boleh.

Umi.jugak sediakan suppliment mengikut bajet poket anda.